Σε χρόνο ρεκόρ κινήθηκε η διοίκηση του Παρνασσού Στροβόλου για τον προγραμματισμό της ομάδας χάντμπολ του συλλόγου και σε συνεργασία με την τεχνική ηγεσία σχεδόν ολοκλήρωσε το ρόστερ για την επόμενη χρονιά.Φέτος ο Παρνασσός ακολουθεί ένα διαφορετικό μοντέλο αφού από τη μία ενισχύθηκε με πολύ ποιοτικούς παίκτες, κράτησε όσους πίστευε από το περσινό ρόστερ ότι μπορούν να προσφέρουν ενώ προωθεί ταλέντα από τις ακαδημίες του, όντας η ομάδα με τις καλύτερες ακαδημίες χάντμπολ στην Κύπρο.

Η φετινή αγορά για την ποιοτική ενίσχυση, που προτίμησε ο πρόεδρος Νικόλας Πίσσης και ο τεχνικός Σάββας Ζωγράφος είναι αυτή της Κροατίας, με την ομάδα να αποκτά δύο διεθνείς με σπουδαίες παραστάσεις στο Ευρωπαικό χάντμπολ, τους Γιούρε Φίστονιτς και Αντόνιο Βοζίλα!!!Παράλληλα μόλις χθες ανακοίνωσε και την ενίσχυση με τον διεθνή Ρουμάνο Γκάμπριελ Γκεοργκέλ Xάιντουκ, βασικό την τελευταία στην εκ των κορυφαίων ομάδων της χώρας του MINAUR BAIA MARE.
Την ίδια ώρα κράτησε στο δυναμικό του τα βασικά γρανάζια από πέρσι Ίγκορ Εβδοκίμοφ, Βασίλη Δημοσθένους, Δημήτρη Στούμπη, Δημήτρη Γιαννόπουλο, Παναγιώτη Ρούσσο, Κωνσταντίνο Κεραμιδά και Σίμο Χατζηδάκη.
Παράλληλα απέκτησε τον Αντρέα Φωτίου (πέρσι στην Ανόρθωση), τον Κλεάνθη Χαραλάμπους (πρώτο σκόρερ της 2ης κατηγορίας πέρσι).
Επίσης η διοίκηση του Παρνασσού Στροβόλου στα πλαίσια της αναβάθμισης του τμήματος χάντμπολ και της στελέχωσης με επαγγελματίες του αθλητικού χώρου συμφώνησε με τον γυμναστή Κωνσταντίνο Γιαννάκη.
Οι μεταγραφές πάντως δεν σταματάνε εδώ αφού η ομάδα έχει κλείσει και άλλες μεταγραφές που θα κάνουν αίσθηση και θα ανακοινωθούν το επόμενο διάστημα.
Η προετοιμασία της ομάδας ξεκινάει και ο στόχος είναι ξεκάθαρος, τίτλοι στην Κύπρο και όσο το δυνατό πιο μακρινό ταξίδι στην Ευρώπη.